Sestavine (za 9 oseb)
Testo
14 dag moke
3 dag kakava
1 vinski kamen / naravni pecilni prašek
14 dag sladkorja / rjavi sladkor mascava
4 rumenjaki
2 dl mleka

Nadev
4 beljaki
12 dag sladkorja

Preliv
1
5 dag čokolade
5 dag masla


Pecivo
Rumenjake, sladkor in mleko stepamo, da naraste v bledo peno. Previdno vmešamo moko s kakavom in pecilnim praškom. Testo pečemo 20 minut na 175 stopinj.



Nadev
Beljakom med stepanjem dodajamo sladkor. Stepamo, dokler ne nastane trd sneg. Nadevamo ga na pečeno testo in pečemo še 7 do 10 minut.


Preliv
Čokolado in maslo stopimo nad soparo in prelijemo po pečenem nadevu.
Gotove indijančke damo v hladilnik k Zmrzku, za dobro uro.
Serviramo in jih pojemo z nasmeškom.
Pa dober tek!


Indijančki