RTV Živ žav je otrokom prijazna in varna aplikacija, kjer so na enem mestu zbrane vse otroške vsebine, ki nastajajo na RTV Slovenija - na televiziji, radiu in v Multimedijskem centru. Namenjena je otrokom v starosti od 3 do 8 let. Vsebine lahko spremljate ko in kjer vam najbolj ustreza. Tukaj najdete na stotine ur zabavnih, vznemirljivih in izobraževalnih video in avdio vsebin, vse pa so narejene s posebno mislijo na otroke v tej starosti. Ob prebiranju slikovnih člankov otroci izboljšujejo tudi svoje bralne veščine. Zaradi posebne pozornosti, ki smo jo namenili razvoju aplikacije, lahko otroci ob vaši pomoči ali pa sami enostavno in varno izbirajo vsebine. V aplikaciji ni oglasov ali nakupov.

Na voljo so tudi oddaje za gluhe in naglušne, opremljene z znakovnim jezikom. Večino oddaj je na voljo s podnapisi, ki jih aktivirate v predvajalniku.

Priljubljene oddaje lahko najdete preko iskalnika.

Oddaje lahko predvajate tudi na vašem TV sprejemniku, preko Chromecasta.

Aplikacija RTV Živ žav je na voljo na spletnem naslovu ziv-zav.rtvslo.si. Dodate jo tako, da v meniju izberete možnost "Dodajanje na začetni zaslon" ("Add to home Sceen").


Najdete nas tudi na Facebooku RTVSLO.si - Živ žav.


Kontakt za pomoč uporabnikom
V primeru težav z aplikacijo nam pišite na e-naslov: mmc@rtvslo.si.