29. in 30. decembra bodo Predstruge v osrčju občine Dobrepolje gostile nov družinski festival. V ogrevanem šotoru se bo zvrstilo več glasbenih zvezd, vsaj tako privlačen pa bo tudi sobotni otroški živ žav. Poskrbljeno bo tudi za kulinariko in brezplačno parkirišče.

Kdo bo nastopil?

Petek, 29. 12. 2023 - Veliki koncert z zvezdami (od 18h do jutra)
Luka Basi je ena največjih glasbenih zvezd pri nas in naših sosedih, z vedno odlično Danijelo pa bosta zagotovo zapela tudi kakšen duet. Polkaholiki bodo poskrbeli za noro zabavo in da se bodo Lučke tudi dobro slišale, ne le videle. Nastopili bo tudi Til Čeh & Petelini. Uvod v praznični večer pa bo s svojim izjemnim glasom podložila še Maja Založnik. Vstopnina je 10 eur, v soboto pa je vstop brezplačen.

Maja Založnik bo zapela v petek, 29. decembra 2023. Foto: MMC RTV SLO

Sobota, 30. 12. 2023- Praznični Živ Žav za vso družino (od 10h do 15h)
Čuki bodo posebej za to priložnost izvedli pravi TA-TA TRAKTOR žur, za najmlajše obiskovalce pa pridejo v Dobrepolje tudi Ribič Pepe, Trkaj z repki, Vila Eksena s superjunaki - za dobro vago pa še kakšen gost presenečenja. Vstopnine za sobotni živ žav ni, zato so vabljeni vsi, ki uživajo ob predstavah za najmlajše.

Ribič Pepe vedno poskrbi za žur. Foto: MMC RTV SLO
Polkaholiki so slovensko javnost omrežili s pesmijo Lučke, ki je velik hit in ga prepevajo vse generacije. Foto: Marko Vavpotič