Moko damo v skledo, v sredo naredimo jamico, vanjo damo sol, olje, kis in vodo. Vse sestavine zgnetemo v gladko testo. Gnetemo toliko časa, da je testo mehko in voljno in se ne prijema rok. Oblikujemo ga v kepo, premažemo z oljem in pokrijemo. Na toplem naj počiva najmanj pol ure. Pečico segrejemo na 180 °C.
Višnje izkoščičimo in jih zmešamo z sladkorjem. Testo tanko razvlečemo na kuhinjskem prtu, rahlo posutem z moko. Robove obrežemo. Testo premažemo s stopljenim maslom, nato po njem enakomerno razdelimo skuto in višnje ter s pomočjo prta zvijemo. Zavitek previdno položimo v pomaščen pekač. V skodelico ubijemo jajce in ga razžvrkljamo. Z njim premažemo zavitek, ki ga nato potisnemo v ogreto pečico in pečemo 45 minut. Pečenega vzamemo iz pečice, še toplega zrežemo na kose in ohladimo. Preden ga postrežemo, ga lahko posujemo s sladkorjem v prahu.
Pa dober tek!